Medianieuws | Nieuwe Geruchten Rond Black Widow Bevestigd?

Nu de lockdown restricties langzaam maar zeker minder streng worden, komt er ook meer nieuws uit de film en tv-industrie. Het lijkt er op dat de Disney+ première van de musical Hamilton het begin is van een nieuwe rage om Broadway naar het witte doek te krijgen, namelijk: ProShot! Professioneel opgenomen producties in plaats van vaak vreselijke verfilmingen waar geen hond op zit te wachten! Lookin’ at you, CATS!

Bron: Criterion.com

Over verschijningen op het witte doek gesproken, Idris Elba keert mogelijk terug als detective Luther in een mogelijke film. De BBC-productie eindigde in 2019 met een cliffhanger en Elba beweert “dicht bij” een eventueel bioscoopvervolg te zijn!

Muzikant Kanye West heeft wederom, deze keer in een tweet, bekend gemaakt dat hij in de running is voor president van de Verenigde Staten. Echter, bewijs dat hij zich daadwerkelijk verkiesbaar heeft gesteld (daar zijn per staat andere regels voor) is er nog niet, en sommige deadlines zijn al voorbij. Of West überhaupt ooit President wordt is dus nog maar de vraag. Nou zal na Trump de drempel vast niet niet heel hoog liggen!

Zeg je jeugd maar vaarwel, er is weer ophef rond J.K. Rowling. De schrijfster van de Harry Potter boeken is aardig bezig haar eigen reputatie compleet om zeep te helpen door de LGBT-gemeenschap niet serieus te nemen en zelfs te beledigen. In tweets beweert ze namelijk dat jongeren met mentale problemen worden gedwongen om geslachtsoperaties en hormoonbehandelingen te ondergaan. Rowling houdt vast aan het twee-geslachten-verhaal. Transgenders bestaan volgens de schrijfster niet. Rowling heeft al eerder bizarre dingen op twitter gegooid en de cast van Harry Potter-films heeft daar ook publiekelijk afstand van genomen.

En dan kwam deze week het bericht dat de Italiaanse componist Ennio Morricone is overleden. Morricone was vooral bekend van zijn scores voor films als THE GOOD, THE BAD & THE UGLY, ONCE UPON A TIME IN THE WEST, en A FISTFUL OF DOLLARS. Ennio Morricone is zes keer genomineerd voor een Oscar, maar won er maar één, in 2016, voor zijn muziek in de Tarantino film THE HATEFUL EIGHT. Morricone had sowieso een goede werkrelatie met Quentin Tarantino sinds KILL BILL in 2003. Ennio Morricone is 91 jaar geworden.

Tot slot is er nog nieuws rondom Marvel’s BLACK WIDOW film. Of nieuws, het zijn hardnekkige geruchten: Florence Pugh (MIDSOMMAR) zal in de nieuwe film met Scarlett Johansson worden klaargestoomd tot de nieuwe Black Widow en daarmee ook te zien zijn in meerdere Marvel team-up films. 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Esra schreef:

    Ennio Morricone ja. De films ken ik geen van allen, maar zijn muziek des te beter. Ik ben een liefhebber! Raar idee dat hij nu niet meer is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s