Medianieuws | Wie Is Er Terug? En Andere Zaken

In deze editie hebben we een langverwacht nieuwe streamingsdienst, geweldig muzieknieuws, intrigerend Marvel-nieuws, een release datum voor een nieuwe Stephen King-film en nog veel meer!

Bron: Leafly.com

Allereerst kunnen we niet om het nieuws heen dat streamingsdienst Disney+ in Nederland zijn première kreeg! In een design dat heel erg op Netflix lijkt zijn talloze Disney-klassiekers, series en documentaires bij elkaar gebracht om op je gemak helemaal in te verdwijnen. Ook alle Marvel-films en series als Agents of S.H.I.E.L.D., voorheen op Netflix, hebben een nieuw onderkomen gevonden. De site is overzichtelijk en de eerste twee maanden gratis te bezoeken!

Het blijft nooit lang stil rond Stephen King. IT: CHAPTER 2 is nog niet uit of er wordt een nieuw boek van de meester van de suspense bewerkt! Dit keer gaat het om de novelle IN THE TALL GRASS, geschreven in samenwerking met Joe Hill. De film zal op 4 oktober op Netflix verschijnen en gaat over een broer en zus die tijdens een roadtrip een pauze inlassen op een plek met vrij hoog gras als ze uit dat gras gegil horen. King en Hill zijn meestervertellers en daarom ben ik echt enorm benieuwd naar IN THE TALL GRASS!

Ondertussen is Marvel recentelijk met allerlei interessant nieuws gekomen. Zo zou Tony Stark, die het MCU verliet in AVENGERS: ENDGAME, toch nog even terugkeren voor de Black Widow stand-alone film. Daar deze film zich tussen CIVIL WAR en INFINITY WAR zou afspelen, zou Iron Man daar best kunnen verschijnen. Deze film, getiteld BLACK WIDOW, zal vermoedelijk in mei 2020 in de bioscopen te zijn zijn.

De Nederlandse serie PENOZA is al jaren een begrip. En nu komt er ook een film aan. Deze zal in november in de bios te zien zijn onder de titel PENOZA: THE FINAL CHAPTER. Hoewel ik nooit verder ben gekomen dan het eerste seizoen ben ik wel benieuwd. Monic Hendrix, Raymond Thiry, Sigrid ten Napel en een hoop andere bekende gezichten zullen voor deze finale terugkeren. Dit ‘laatste hoofdstuk’ zal vanaf 28 november in de bioscopen draaien.

De Clown Prince of Crime is terug op het witte doek! Na Jack Nicholson, Heath Ledger en een mislukte poging van Jared Leto stapt nu Joaquin Phoenix in de huid van de geschminkte aartsrivaal van Batman. In ‘JOKER’ zien we het ontstaan van de schurk die iedereen alleen maar kent als the Joker. En de film schijnt het goed te doen! Eerder deze maand kreeg de film al een Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië. Helaas zit een confrontatie met de Dark Knight er volgens regisseur Todd Philips niet in. Wat jammer is, want in de toekomst zal ook de Batman weer terug. Dit keer gespeeld door Harry Potter-acteur Robert Pattinson.

Tot slot dan nog even dit: THE WHO IS TERUG! De Britse rockband met, onder andere, Roger Daltrey, Pete Townshend en John Entwistle keerde vrijdag triomferend terug met een nieuwe singel en nieuws over een nieuw album! Na dertien jaar stilte zal de band dan eindelijk weer een nieuwe plaat uitbrengen! Het album zal op 22 november verschijnen. Tot dan is er alvast de singel Ball and Chain. Daltrey belooft dat dit nieuwe album het beste sinds Quadrophenia (1973) wordt. Ik kan niet wachten!


!!UPDATE!!
Voor muziekliefhebbers is er nog een kleine scoop: aanstaande vrijdag, 20 september, verschijnt het zesde studio-album van de band KEANE! Het album zal Cause and Effect heten en zal 11 tracks bevatten, met uiteraard de eerder uitgebrachte singles Love Too Much en The Way I Feel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s