Medianieuws | De Terugkeer van Kink!

Het is bijna zover! Vanavond om zes uur gaat de nieuwe, digitale, versie van KinkFM live! Deze nieuwe versie, gewoon ‘KINK’ geheten, zal wederom een plaats worden waar de alternatieve muziek op de eerste plaats staat.

Bron: SmashPress.nl

Van 1995 tot 2011 was Kink FM hét station voor de alternatieve muziek en festivals, uit de stal van Veronica. Op één februari 2011 werd de zender met veel emotie uit de lucht gehaald onder begeleiding van Pearl Jam – Black, de nummer #1 van de KINK 1600. En nu maakt de zender een volledig digitale doorstart.

Aan het roer van het nieuwe Kink staat Michiel Veenstra. De voormalig 3FM-DJ is nu programmaleider en presenteert door de weeks de ochtendshow Kinkstart. Naast Veenstra telt het nieuwe Kink een hoop oude en nieuwe namen. Zo mag Leon Verdonschot wederom zijn programma Oeverloos maken. Ook Henk Kanning keert terug, met Henk’s Wondere Woensdag. Andere namen die achter de knoppen plaatsnemen zijn o.a. Tamara Tieleman (bekend van KX Radio en NPO Soul and Jazz), Carlijn Hubregtse, Bas van Dalen en Jasper Leijdens (3FM en ook KX Radio). Jasper Leegwater is met zijn 19 jaar de jongste DJ. Een volledige lijst van dj’s is hier te vinden!

Omdat het nieuwe Kink volledig digitaal gaat, komt er ook extra digitale content uit door middel van podcasts. Ook wordt er elke week op maandag aandacht besteed aan nieuwe releases. ’s Nachts van elf tot zeven zal er non-stop muziek te horen zijn.

Om zes uur vanavond zal Michiel Veenstra het startschot geven van een nieuw KINK, vol specialistische podcasts en themakanalen. Volledig nieuw en volledig digitaal. Hoe dan ook, ik ben razend benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s