Schokkend Nieuws!

on

Als iemand aan mij vraagt ‘Wat doe je?’ dan zeg ik eigenlijk altijd: Schrijver. Dat dat naast het werk aan mijn debuutroman Memento Mori veel meer inhoudt, zoals research doen en het bijhouden van mijn blog, dat is voor langere gesprekken.

En nu mag ik daar nog iets nieuws aan toevoegen! Sinds deze week schrijf ik officieel voor SchokkendNieuws.nl! Een filmmagazine dat zowel op internet als in druk verkrijgbaar is. Ik vind het enorm vet dat ze mij hebben gevraagd om het nieuw opgerichte TV-team, dat zich bezig gaat houden met de nieuwste series op televisi en sites als Netflix, te versterken!

Natuurlijk blijf ik ook gewoon actief op dit blog! Wel zullen er misschien wat veranderingen kunnen optreden rond deadlines die ik moet halen, maar in principe wil ik gewoon nog steeds drie keer per week een artikel online zetten! Hoe dan ook, ik heb er enorm veel zin in! Zeker met alle series/seizoenen die er dit jaar nog gaan verschijnen! Verder mag ik nog een klein tipje van de sluier oplichten qua mijn columns betreft: de volgende verschijnt vandaag over een week! En die zal, uiteraard, over de naderende verkiezingen gaan!

Dank voor uw aandacht en tot zondag!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Linda schreef:

    Wat leuk dat je dit mag gaan doen! Ik kende Schokkend nieuws helemaal niet, dus ik heb meteen even een kijkje genomen op de site. Ziet er tof uit 🙂

  2. Myriam schreef:

    Proficiat!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s