A Song On Sunday | Close Up – Vixen

Soms hoor je nummers waarvan je meteen denkt ‘Damn, dit is een lekker nummertje!’ Dit was ook bij het nummer Vixen het geval. In deze tijd, waar de temperatuur hoger op loopt, komt de band Close Up met een prima zomerhit.

11189397_1707005509526772_1874984585_n
Bron: Instagram.com/wearecloseup

De vierkoppige band Close Up bestaat uit twee broers en hun buurjongens en is een indiepop/rock-bandje uit Utrecht. Ik hoorde het nummer in de nieuwe nachtshow van Mark van der Molen op 3FM en hoewel het al na twaalven was, kreeg je toch weer wat energie er van. En dat is altijd mooi meegenomen. Hoewel dit de eerste keer was dat ik van de band Close Up hoorde, zijn ze al sinds 2011 actief. Toen kwam hun eerste EP uit. Met de single die van die EP kwam, ‘Summer Day’, won de band veel wedstrijden en tourde zelfs door Duitsland en Noorwegen.

Hun tweede EP ‘I Am October’ kwam eind 2014 uit. De single ‘Cold War Affair’ wordt meer dan 10.000 keer bekeken op YouTube en het nummer wordt zelfs gepromoot in een blogpost op de website van Coldplay.
Hoewel de jonge band al een paar jaar bezig is om aan de weg te bouwen, heb ik er wel vertrouwen in dat er ze nog groot kunnen worden!


Close Up heeft deze maand nog twee concerten op 11 juni in Amsterdam en staat op 24 juli op Raadpop in Nederweert.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Madelon schreef:

    Wow wat een leuke en aparte sound. Zeker niet iets wat je verwacht bij een Nederlandse band eigenlijk haha. Leuk nummer (:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s