Over Series

WARNING: MAY DOES DEFINITELY CONTAIN SPOILERS. CONTINUE READING AT YOUR OWN RISK

Dit moet ik even kwijt, hoor: Wat een geweldige afleveringen komen er de laatste tijd uit van de series waar ik momenteel naar kijk. Game of Thrones is weer begonnen, Arrow en The Flash lopen naar een seizoensfinale toe… kortom: het is extra spannend. En laten we vooral het eerste seizoen van MARVEL’s Daredevil niet vergeten!

bron-nerdist.com

Daredevil | Bron: Nerdist.com

Te beginnen met The Flash, een nieuwe serie dit seizoen. Wat een geweldige serie, met als hoogtepunten die afleveringen waar The Flash en Arrow elkaar ontmoeten. Vooral Flash’s laatste paar afleveringen zijn enorm gaaf, mede door de briljante Tom Cavanagh als Dr. Wells / Eobard Thawne!

En als we het toch ook over Arrow hebben, daar lopen de gemoederen ook vrij hoog op. Met Ra’s Al Ghul en de League of Assassins en detective Lance en zijn vete tegen de Arrow aan de andere kant is het enorm spannend! Zeker nu Oliver Queen heir to the demon is!

En in Game of Thrones verwijderen alle verhaallijnen zich (nog) verder van de boeken. Tyrion Lannister is gevlucht en nu ook gekidnapt door Ser Jorah Mormont, en Arya Stark wil een Faceless Man worden. Ondertussen in King’s Landing wordt Cercei’s positie zwakker, is Margaery Tyrell getrouwd met Tommen Baratheon en probeert Jaime in Dorne zijn dochter terug naar huis te krijgen. Op de Muur moet Jon Snow ondertussen tussen de one true king Stannis Baratheon en zijn eed aan de Night’s Watch. En het lijkt erop dat het leed van Sansa Stark nog (lang?) niet geleden is, want die wordt uitgehuwelijkt aan de sadistische psychopaat Ramsey Snow Bolton. Gezellig, dus! Nog zeven afleveringen te gaan!

En als laatste stond het eerste seizoen van Daredevil op Netflix! De blinde superheld is eerder geportretteerd in een slechte film met Ben Affleck. Het is wel veilig om te zeggen dat de serie veel en veel beter is. Ook interessant is dat de show zich niet duidelijk richt op Daredevil als superheld, maar meer op Matthew Murdock als blinde advocaat die ’s nachts in een soort van ninja-kostuum vecht tegen de maffia. Wees gerust, het bekende rode kostuum komt er wel aan!

Voor Arrow/Flash breken er nog een paar spannende weken aan, Game of Thrones is net zo goed als altijd en Orphan Black is inmiddels ook weer begonnen. Nu nog wachten op Suits!

4 Reacties op “Over Series

  1. Ik ken eigenlijk alleen Game of Thrones, en de rest zegt me weinig. En GoT ben ik ook niet heel trouw aan het volgen. Ik ben geloof ik een beetje serie-moe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s