Kate’s ‘Jopen’

Wat een enorm slechte woordspeling. Oh well..
tiet0n
Kate Middelton, weet je wel. Die van Prins William.
Een tijdje terug hadden ze die bruiloft waar heel Engeland voor uitliep. Die ja. Die Kate stond met haar tieten in een Frans blaadje. Nu staan er wel meer mensen met hun borsten in blaadjes. Ook met andere ledematen, trouwens. Toch vonden ze in Engeland niet zo bijzonder geweldig, zo bleek uiteindelijk.

Toen Middleton ergens bij het zwembad van een villa aan het zonnen was (zonder bovenstukje, welteverstaan) werden die plaatjes ‘even’ geschoten en kwamen in een Frans rukblaadje magazine terecht. Daar was men in Engeland dus niet zo gecharmeerd van.

Zoals dat gaat gingen die foto’s de hele wereld over. Op internet, maar ook in andere bladen waren ze te zien. Want dat vindt men blijkbaar interessant. De foto’s zijn gemaakt met een telelens.
De Britse koninklijke familie spant nu allerlei rechtzaken aan.

Over telelenzen gesproken, wie ook laatst overal op internet te vinden was, was Joop van Tellingen.
Of nou ja, niet hij zelf. Meer het bericht dat hij is overleden. Hij was ziek. En nu is hij dood. (De herinnering blijft… etc)
Joop van Tellingen was ook zo iemand die met een telelens allerlei privacy’s schond. Voor blaadjes als PARTY maakte hij van gluren zijn beroep en zette zo menig ‘Bekende Nederlander’ in een kwaad ander daglicht

Dit debacle met Kate Middleton en de dood van Joop van Tellingen vonden in dezelfde week plaats. Zie hier, de link. Hallo.
Anyway – ik vind het wel humoristisch allemaal. ‘s Lands grootste gluurder gaat de maden voeren en bijna tegelijkertijd wordt er door net zo’n gluurder ingezoomd op de borsten van een nietsvermoedende Middleton.

Puur voor research-doeleinden heb ik de foto’s even gegoogled. Ik zal ze u besparen. Heel bijzonder vind ik ze niet. De kwaliteit is ook niet om over naar huis te schrijven.

Weer een hoop drukte om niets, eigenlijk.

Advertenties

11 Reacties op “Kate’s ‘Jopen’

  1. Nou ja, eigenlijk vind ik dat Kate Middleton er wel beter over na had moeten denken. De pers van Engeland is echt verschrikkelijk, dus ze wist dat ze overal gevolgd zou worden en dat de kans dus ook bestaat dat mensen foto’s maken van je als je topless gaat zonnen. Dus ze heeft het risico zelf genomen en dit zijn de gevolgen.
    (waar ik niet mee wil zeggen dat ik het goed vind dat mensen daar foto’s van maken)

  2. Goed stuk, leuke invalshoek! 🙂 Ik vind het zelf niet kunnen wat de fotograaf heeft gedaan, maar aan de andere kant is het nou niet echt een verrassing…

  3. Gewaagde foto hoor haha kwam zo lekker wappaaaah in mijn bloglovin’ lijst opzetten 😉 in your face hehe. Tja, wat kan je zeggen. Na prins Harry vond Kate het ook hoog nodig tijd voor een goed stukje PR. En je kunt niet zeggen dat het niet heeft gewerkt! ‘T gaat vast veel meer toeristen naar Londen als gevolg van populairiteit van het Engelse koningshuis dan heel dat dure truukje wat de Olympische Spelen heet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s