Skip to content

We’re CTFxC!

1

Het was al een tijdje een idee, maar nu ga ik het toch hebben over de webserie Internet Killed Television! Internet Killed Television draait om Charles & Alli Trippy en hun honden Zoey en Marley.
De serie bestaat uit dagelijkse vlogs, waarin Charles en Alli hun leven laten zien.
Omdat Charles sinds maart 2012 permanent gitarist is bij de band We The Kings zijn de vlogs  tijdens een tour van de band meestal opgedeeld in fragmenten van Charles met de band en Alli thuis met de honden in Florida.
Internet Killed Television heeft in de afgelopen drie jaar een fanbase gekregen, genaamd CTFxC, staande voor Charles Trippy Friend Core (de ‘x’ is stil). Hoewel de vlogs uit worden gebracht onder Internet Killed Television wordt, dankzij de fanbase de term CTFxC toch het vaakst gebruikt om de vlogs aan te duiden.

Hoewel de serie oorspronkelijk maar één jaar zou zijn, besloten Charles & Alli door te gaan. En dat heeft ze een miljoenenpubliek opgeleverd. Hoogtepunten uit de afgelopen 3 seizoenen zijn er genoeg, maar twee springen er toch wel uit. Namelijk het aanzoek en de bruiloft.
2
Naast het vloggen van leuke dingen komen er, net als in elk leven, natuurlijk ook minder leuke dingen voorbij. Zoals in 2010, wanneer Alli in het ziekenhuis ligt vanwege een cyste. Of eerder dit jaar toen er bij Charles een goedaardige tumor in zijn hersenen is weggehaald nadat hij tijdens een tour van We The Kings op straat in elkaar stortte.

Door deze incidenten merk je hoe belangrijk de ‘fanbase’ van CTFxC geworden is. Op Youtube, Facebook –overal komen beterschapswensen en dergelijke vandaan. Ook op Twitter, via de hashtag #GetWellCharles kwam zoveel binnen dat Charles & CTFxC trending werden.

Terugkerende ‘personages’ in de vlogs zijn, naast de twee honden Zoey en Marley ook de naaste familie en vrienden van Charles en Alli –en natuurlijk de band We The Kings, waarmee Charles al sinds zijn jeugd bevriend is.

Internet Killed Television is een geweldige show, waarbij ik elke dag weer uitkijk naar een nieuwe vlog! Het was eind vorig jaar, eind november, begin december ergens, dat ik voor het eerst een vlog zag. En sindsdien ben ik fan. Ga naar YouTube, bekijk die vlogs, abonneer –het is zeker de moeite waard!

Year 1

Year 2
Year 3
YT CTFxC-kanaal

Advertenties

2 Comments »

  1. Ik ken ze ja! 😀 Ik volg ze niet, maar ben wel eens wat vlogjes tegengekomen. Vond het erg leuk dat hij het aanzoek ook gewoon gevlogd heeft :’) en het huwelijk was inderdaad ook mooi. Youtube is echt hun leven, heel apart. En gaaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: