Live/Life op de FHJ!

on

Of, live,… nu ik dit schrijf tenminste wel.
En daarmee ben ik meteen maar bij de hoofdgedachte van dit epistel aan gekomen: De FHJ!
Mijn eerste twee dagen zitten er al weer op vandaag!
En wat voor dagen! Veel nieuwe indrukken opgedaan, mensen ontmoet en meer van die dingen die je meemaakt op eerste schooldagen!

Het begon maandag al toen bleek dat ik niet terug kon komen vanaf het Willem II stadion.
Dus na enig overleg ben ik op de FHJ gebleven, heb mijn projecthandleiding gekocht en bestudeerd en het gebouw een beetje eigen gemaakt! Daarnaast moest ik ook kijken hoe mijn schoolpas werkte.
Verder hebben we maandag, voorafgaand aan het Willem II verhaal, een praatje gehad en zijn we in tutorgroepen ingedeeld. Dit verhaal zou uiteindelijk nog een staart krijgen!

En die staart die leidde uiteindelijk tot vandaag. Alles ging prima. Op tijd op de FHJ, les creatief schrijven gehad, was top! Maar daarna begon de tutorgroepsbijeenkomst. Daar werd duidelijk dat ik helemaal niet in groep 10 zat, maar in groep 9. Daar dit een vreemd misverstand was -mijn naam werd zelfs gewoon voorgelezen tijdens de les creatief schrijven -heb ik navraag gedaan.
Bleek ik toch uiteindelijk in groep 9 te zitten. Dit kon ik echter veranderen daar de begeleider van groep 10 het niet erg vond dat ik switchte. Dus uiteindelijk kwam alles weer op zijn poten terecht!

Morgen heb ik geen college of bijeenkomst, dus kan ik gewoon op mn kamer blijven! Dit komt mooi uit, omdat ik om half drie een contract kan tekenen en mijn sleutel krijg voor de studio!
Tot zo ver dus mijn belevenissen op de FHJ! Vele zullen er uiteraard volgen!

Ciao!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s